Fabiton BV (Agro) verzorgt bij rundvee-, varkensbedrijven en vergister-installaties de inspectie, reparatie, lediging/reiniging van de meest voorkomende mestopslag-systemen. Dergelijke speciale werkzaamheden dienen doorgaans met ademlucht plaats te vinden. Onze werknemers zijn hiervoor opgeleid (ademlucht certificaat en VCA) en zijn uitgerust met professionele ademlucht-apparatuur.

of neem vrijblijvend contact op:

  info@fabiton.nl     |      Bel mij terug!     |      (+31) 058 800 1980

Onafhankelijke ademlucht

Tijdens onze werkzaamheden wordt altijd gewerkt met onafhankelijke ademlucht (ondersteund met gasmeters).

Bij onafhankelijke ademlucht wordt de directe omgevingslucht niet ingeademd en is nodig als er onvoldoende zuurstof in de lucht zit (of als dit kan ontstaan), als er gevaarlijke stoffen in de lucht aanwezig zijn waarvoor speciale wetgeving geldt of als er sprake is van een te hoge luchtverontreiniging.

Inspectie

Bij het inspecteren van mestopslagen kunt u denken aan het monitoren van roestvorming (stalen silo’s), controle van toegepaste foliën t.b.v. opslag en afdekking (gaasmatsilo’s/bassins/spankappen/drijfkleden) en scheurvorming in betonnen opslagsystemen. Ook de controle van betonroosters op gierkelders in loopstallen kunnen wij inspecteren.

Reiniging

Naast het bieden van kwaliteitsproducten en realisatie bij nieuw- en verbouw bieden wij u de benodigde kennis en ervaring bij de praktische toepassing van mesttechniek. U kunt rekenen op deskundig advies en krachtige ondersteuning. Voor mest- en pomptechniek kunt u bij ons terecht. Door jarenlange ervaring hebben wij naam verworven als specialist en zijn wij importeur van diverse gerenommeerde merken: SUMA, UTS, e.d. Hierdoor voeren we een breed scala aan kwaliteitsproducten en -diensten. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van de meest voorkomende mestopslag-systemen: met mini shovel of bobcat. Ook deze schoonmaakwerkzaamheden gebeuren altijd veilig: met ademlucht.

Reparatie, service en onderhoud

Mestopslagsystemen en bijhorende (mest-)techniek hebben periodiek onderhoud nodig. Fabiton verzorgd hiervoor de service, onderhoud en reparatie. Ook het vervangen van glijbanen voor mestmixers in (ondergrondse) loopstalputten kunnen wij voor u verzorgen (gegalvaniseerd of RVS).

Toepassingen met onafhankelijke ademlucht
– inspectiewerkzaamheden
– onderhoud en reparatie
– reinigingswerkzaamheden

Gerelateerde projecten