Meewerkend Voorman
Wasplaatsen en Prefab Beton

m/v, 40 uur, buitendienst

Werken bij Fabiton:
Fabiton is op zoek naar een meewerkend voorman voor in de wasplaatsen en prefab betonbouw Je werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van prefab betonelementen, stel- en uitzetwerk, plaatsen van leidingwerk en bekisting, betonstorten, bekisting verwijderen, betonafwerking, plaatsen kelder-afdekvloeren, montage spankappen/afdekking op betontanks. Daarnaast ben je in deze functie verantwoordelijk voor de aanleg van was- en/of tankplaatsen, afhankelijk van de situatie werk je zelfstandig, in teamverband en/of in gezamenlijke uitvoering met (lokaal) ingehuurde onderaannemers.

Binnen een enthousiast bouwteam werk je op projectlocaties verspreid door het land. Je haalt je voldoening uit een optimaal resultaat in kwaliteitszin en voortgang van werkzaamheden. Er wordt creatief en oplossingsgericht gewerkt in een open, informele sfeer, waarin het aankomt op samenwerken.

Wij zoeken:
Een praktisch ingestelde aanpakker, met bestratings-/grondwerk en civieltechnische (betonbouw) ervaring, liefst aangevuld met ervaring in vloeistofdichte voorzieningen. Je bent een teamplayer en beschikt over doorzettingsvermogen. Een bouwkundige opleiding of aantoonbare praktijkervaring in ons werkveld is gewenst, maar ben je overtuigd van je kunnen en heb je een flinke dosis motivatie dan nodigen we je óók uit te reageren! Verder heb je in ieder geval rijbewijs B (BE is een pré) en als je al over VCA Basis beschikt is dat mooi mee genomen.

Wij bieden:
Mooie uitdagingen en prachtige projecten. Je werkt mee aan een variatie van werken door heel Nederland. Je krijgt bij ons een prima marktconform salaris. Indien er nabij de projectlocatie overnacht moet worden, geldt er doorgaans een extra onkosten vergoeding.
Alle nodige cursussen en certificaten verzorgen wij, interne en externe trainingen of opleidingen behoren tot de mogelijkheden.

Reageren?
Past de functie bij jou en ben jij de aanwinst voor Fabiton? Stuur dan een mail naar info@fabiton.nl, voorzien van je cv en motivatie, ter attentie van Herman de Vries.

Heb je vragen over deze vacature dan kun je ons bellen op 058-8001980 en vragen naar Erik Jan Wijnstra of Herman de Vries.

Meer weten over Fabiton?