Meewerkend Voorman
Prefab Bouwsystemen (Betonbouw)

m/v, 40 uur, buitendienst

Werken bij Fabiton:
Fabiton is op zoek naar een meewerkend voorman in de betonbouw. Je werkzaamheden zijn onder andere het plaatsen van prefab betonelementen, stel- en uitzetwerk, plaatsen van leidingwerk en bekisting, betonstorten, bekisting verwijderen, betonafwerking, plaatsen kelder-afdekvloeren, montage spankappen/afdekking op betontanks.

Binnen een enthousiast bouwteam werk je op projectlocaties verspreid door het land. Je haalt je voldoening uit een optimaal resultaat in kwaliteitszin en voortgang van werkzaamheden. Er wordt creatief en oplossingsgericht gewerkt in een open, informele sfeer, waarin het aankomt op samenwerken.

Wij zoeken:
Een praktisch ingestelde aanpakker, met civieltechnische (betonbouw) ervaring. Je bent een teamplayer en beschikt over doorzettingsvermogen. Een bouwkundige opleiding of aantoonbare praktijkervaring in ons werkveld is gewenst, maar ben je overtuigd van je kunnen en heb je een flinke dosis motivatie dan nodigen we je óók uit te reageren! Verder heb Je in ieder geval rijbewijs B (BE is een pré) en is VCA-VOL wenselijk.

Wij bieden:
Mooie uitdagingen en prachtige projecten. Je werkt mee aan een variatie van werken door heel Nederland. Je krijgt bij ons een prima marktconform salaris. Indien er nabij de projectlocatie overnacht moet worden, geldt er doorgaans een extra onkosten vergoeding.

Reageren?
Past de functie bij jou en ben jij de aanwinst voor Fabiton? Stuur dan een mail naar info@fabiton.nl, voorzien van je cv en motivatie, ter attentie van Herman de Vries.

Heb je vragen over deze vacature dan kun je ons bellen op 058-8001980 en vragen naar Erik Jan Wijnstra of Herman de Vries.

Meer weten over Fabiton?