Commercieel-technisch medewerker

M/V, full-time dienstverband, binnendienst

Werken bij Fabiton / Taken:
Binnen een enthousiast team ben je de verbindende factor tussen onze verkopers/adviseurs in de buitendienst en het bedrijfsbureau (binnendienst). Je organiseert de praktische uitvoering van orders en projecten, bewaakt de voortgang en monitort de status en afwikkeling. Werkzaamheden daarbij zijn het maken van orderbevestigingen, opvragen van offertes en het doen van bestellingen bij leveranciers, werktekeningen laten maken, controle op de ontvangst van goederen en het afstemmen van het werk in uitvoering. Tevens ben je intern het commerciële aanspreekpunt, met taken als advisering en verkoop, offertes maken en het initiëren van klantbezoeken door vertegenwoordigers. Een veelzijdige functie, waarbij creatief en oplossingsgericht gewerkt in een open, informele sfeer, waarin het aankomt op samenwerken.


Profiel / Eigenschappen:
Je bent commercieel ingesteld en beschikt over technische kennis. Je voelt je verbonden met de agrarische sector. Kenmerken als enthousiast, initiatiefrijk, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen zijn op jou van toepassing.
– opleiding op minimaal MBO-niveau
– leergierig, administratief georganiseerd
­– commercieel technisch onderlegt

– doelmatig en pragmatisch ingesteld
– praktijkervaring gewenst
– beheersing van de Duitse en Engelse taal komt goed van pas
– handig in het werken met bedrijfsmatige software en MS-Office
– goede contactuele en schriftelijke eigenschappen


Reageren?:
Past de functie bij jou en ben jij een aanwinst voor Fabiton? Reageer dan per mail voorzien van je cv en motivatie, richt deze aan info@fabiton.nl ter attentie van Erik Jan Wijnstra

Vragen of opmerkingen over deze vacature mogen per het zelfde mail adres. Bellen kan ook (058 800 19 80), vraag naar Erik Jan Wijnstra.

Meer weten over Fabiton?