COMMERCIEEL-TECHNISCH MEDEWERKER
AGRO (Mest- en pomptechniek)

m/v, 40 uur, binnendienst

Werken bij Fabiton / Taken:
Binnen een enthousiast team ben je de verbindende factor tussen onze verkopers/adviseurs in de buitendienst en het bedrijfsbureau. Je organiseert de praktische uitvoering van orders en projecten, bewaakt de voortgang en monitort de status en afwikkeling. Werkzaamheden daarbij zijn het maken van orderbevestigingen, opvragen van prijzen en het doen van bestellingen bij leveranciers, werktekeningen laten maken, controle op de ontvangst van goederen, het afstemmen van het werk in uitvoering en coördineren van de facturatie. Tevens ben je intern het commerciële aanspreekpunt, met taken als advisering en verkoop, offertes maken en het initiëren van klantbezoeken door vertegenwoordigers. Een veelzijdige functie, waarbij creatief en oplossingsgericht gewerkt wordt in een open, informele sfeer, waarin het aankomt op samenwerken.


Profiel / Eigenschappen:
Je bent commercieel ingesteld, beschikt over relevante technische kennis, voelt je verbonden met de agrarische sector en bent een teamplayer. Kenmerken als enthousiasme, initiatief nemen, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen zijn op jou van toepassing.
– opleiding op minimaal MBO-niveau
– leergierig, administratief georganiseerd
­– commercieel technisch onderlegt
– doelmatig en pragmatisch ingesteld
– praktijkervaring gewenst
– beheersing van de Duitse en Engelse taal komt goed van pas
– handig in het werken met bedrijfsmatige software en MS-Office
– goede contactuele en schriftelijke eigenschappen


Reageren?:

Past de functie bij jou en ben jij een aanwinst voor Fabiton? Stuur dan een mail naar info@fabiton.nl, voorzien van je cv en motivatie, ter attentie van Erik Jan Wijnstra.

Heb je vragen over deze vacature dan kunt je ons bellen op 058-8001980 en vragen naar Erik Jan Wijnstra of Herman de Vries.

Meer weten over Fabiton?