CALCULATOR
Prefab Bouwsystemen (Betonbouw)

m/v, 20-40 uur, binnendienst

Werken bij Fabiton / Taken:
Binnen en enthousiast team ben je als calculator verantwoordelijk voor het opstellen van een correcte kostenopbouw voor (multidisciplinaire) projecten op het gebied van (prefab) betonbouw, toegepast in de sectoren bouw en utiliteit, civiel, industrie en agrarisch. Het is jouw taak ervoor te zorgen dat het budget binnen het team “werkt”. Als Calculator bereken je op basis van bestaande gegevens, maar je bent in zekere zin tevens een soort intern adviseur. Je bent creatief, commercieel voelend en weet met jouw innovatieve kennis technische oplossingen te verzinnen. Kennisdeling is daarbij belangrijk: je ervaring deel je graag met collega’s, hetgeen bijdraagt aan de interne opbouw van kennis en kruisbestuiving tussen de projecten. Binnen het team blijf je je inspannen voor een positief projectresultaat. Je onderhoudt een goede relatie met (potentiële) klanten, opdrachtgevers, adviseurs en architecten. Een veelzijdige functie, waarbij creatief en oplossingsgericht wordt gewerkt in een open, informele sfeer, waarin het aankomt op samenwerken.

Profiel / Eigenschappen:
Een pragmatisch en doelmatig ingestelde persoonlijkheid, met kennis van de bouw en betonbouw en een nadrukkelijke affiniteit met prefab betonsystemen. De kostenopbouw van projecten heb je snel inzichtelijk en je kent het bouwproces op je duim. Je bent niet alleen het stereotype calculator maar het creatief meedenken in het proces van aanvraag tot (mogelijke) opdracht spreekt je aan. Kenmerken als enthousiasme, initiatiefrijk, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen zijn op jou van toepassing.
– relevante opleiding op minimaal MBO-niveau (bouw, civiel of gelijkwaardig)
– je hebt technische kennis, maar kunt snel schakelen om op hoger
abstractieniveau strategisch vooruit te denken
– leergierig, analytisch sterk en kunnen inleven in de klant
– pré: aantoonbare ervaring als calculator beton en waterbouw
– handig met tekeningen “lezen” (Autocad, Revit, BIM) en bedrijfssoftware/MS-Office
– goede contactuele en schriftelijke eigenschappen

Reageren?
Past de functie bij jou en ben jij de aanwinst voor Fabiton? Stuur dan een mail naar info@fabiton.nl, voorzien van je cv en motivatie, ter attentie van Herman de Vries.

Heb je vragen over deze vacature dan kun je ons bellen op 058-8001980 en vragen naar Erik Jan Wijnstra of Herman de Vries.

Meer weten over Fabiton?