Werkvoorbereider (Prefab Beton)

M/V
Uren: 20 – 40 per week

Werken bij Fabiton / Taken:
Binnen een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van projecten, dat wil zeggen dat je o.a. werkt aan het opstellen en controleren van werktekeningen, werkomschrijvingen, uittrekstaten, planningen en constructieve tekeningen uitwerkt in AutoCad. Je vraagt offertes aan en vergelijkt deze. Tijdens het begeleiden van projecten werk je nauw samen met een of meerdere projectleiders en met onze montageteams. Er wordt creatief en oplossingsgericht gewerkt in een open, informele sfeer, waarin het aankomt op samenwerken.

Profiel / Eigenschappen:
Een praktisch ingestelde persoonlijkheid, met constructieve achtergrond (civiel/bouw) en affiniteit met beton. Woorden als enthousiasme, initiatief, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen zijn op jou van toepassing.
– opleiding op minimaal MBO-niveau
– beheersing van of affiniteit hebben met 3D-tekenwerk (Autocad, Revit, BIM)
– leergierig, administratief georganiseerd, commercieel-technisch
– relevante praktijkervaring
– beheersing van de Duitse en Engelse taal komt goed van pas

– goede contactuele eigenschappen

Reageren?:
Past de functie bij jou en ben jij een aanwinst voor Fabiton? Reageer dan per mail voorzien van je cv en motivatie, richt deze aan info@fabiton.nl ter attentie van Erik Jan Wijnstra

Vragen of opmerkingen over deze vacature mogen per het zelfde mail adres. Bellen kan ook (058 800 19 80), vraag naar Erik Jan Wijnstra.

Meer weten over Fabiton?