Smeerput

De smeerputten zijn zeer populair product in de garage-en carrosseriewereld en bedrijven die zelf instaan voor het onderhoud van hun wagen-en vrachtwagenpark. Maar ook in de autokeuringcentra worden ze frequent ingebouwd. De toepassingen zijn legio als er maar rollend materieel aan te pas komt.: werkput, remtestbank etc.

of neem vrijblijvend contact op:

  info@fabiton.nl     |      Bel mij terug!     |      (+31) 058 800 1980

Niet alleen geschikt voor in de industrie

Hoewel de meeste smeerputten in de industrie worden gebruikt, zijn er ook fervente autoliefhebbers en autoknutselaars die een eigen atelier hebben en maar wat graag een smeerput plaatsen in de garage. Het kan heel wat rugleed besparen. Daarnaast is de smeerput ook een frequent toegepast product in de carwash sector. Deze putten worden immers veel gebruikt als slibvangput onder wasplaatsen.

Montage

Voor lange toepassingen kunnen smeerputten aan elkaar gekoppeld worden om tot de exacte lengte te komen. Deze putten hebben een uit stekende wapening en worden ter plaatse aan elkaar gekoppeld met stortklaar beton.

  • Vlak en op juiste diepte monteren
  • Na plaatsing dient de bouwput rondom de smeerkelder tot de gewenste hoogte te worden aangevuld met een goede, machinaal te verdichten aanvulgrond
  • De smeerkelders dienen op de juiste wijze gefundeerd te worden.

In Nederland reeds talloze smeerputten gebouwd!

Soorten smeerputten

Bij Fabiton kunt u terecht voor verschillende typen prefab smeerputten. Wij adviseren u graag over de toepassingsmogelijkheden, zie tevens onze brochures en/of ons productoverzicht.

Heeft u vragen over dit product?

Gerelateerde projecten

Bekijk meer projecten