Slibvangput

We bieden naast ronde slibvangputten ook rechthoekige slibvangputten aan, door middel van ons gamma ‘smeerputten’. Deze putten hebben een grote slibvangcapaciteit en worden geplaatst onder een afspuitplaats voor voertuigen. Afwerking met een gegalvaniseerd stalen kader en roosters in verschillende verkeersklassen is mogelijk. De overloop wordt aangesloten op een olieafscheider.

Offerte opvragen

Gemakkelijk te ruimen

Deze putten zijn gemakkelijk te ruimen met een graafmachine met een smalle graafbak. Dit maakt ze uitermate geschikt voor wasplaatsen bij onder andere self car washes, loonwerkers en aannemers.

Geschikte oplossing voor self car wash of afstoomplaats

Bij een wasplaats met een hogedrukreiniger zoals bijvoorbeeld self car wash of afstoomplaats voor kranen en vrachtwagens, kan het slib ook opgevangen worden in een makkelijk te ruimen, open slibvangput.

Ons gamma prefab smeerputten is hiervoor een geschikte oplossing. Deze prefabputten zijn beschikbaar in twee afmetingen en bieden een ruime slibvangcapaciteit.

Doorvoeren voor verbinding met olieafscheider en afdekking met roosters ifv gewenste verkeersklasse behoren tot ons standaard aanbod.

Soorten slibvangputten

Bij Fabiton kunt u terecht voor 3 verschillende soorten slibvangputten: de open slibvangput, de gesloten slibvangput en de First Flush put C-90. Meer informatie over deze soorten slibvangputten kunt u vinden in het onderstaande PDF-bestand.
Slibvangput olieafscheider
Slibvangput vetafscheider

Contact naar aanleiding van dit product? Offerte opvragen Bellen voor afspraak

Gerelateerde projecten