Fabiton BV

Fabiton is een gevestigde naam als producent, leverancier en bouwer van prefab bouwsystemen, mesttechniek (agro) en pomptechniek.
Al meer dan een kwart eeuw voorziet Fabiton haar klanten in de bouw, landbouw en industrie van duurzame oplossingen ten aanzien van prefab bouwen, (afval-)waterbehandeling en mestverwerking (organische en industriële vloeistoffen). 
Prefab Bouwsystemen
Fabiton is o.a. specialist in prefab bouw- en opslagsystemen, met een focus op volumebouw (onder- en/of bovengrondse opslagsystemen: civiele en industriële tanks, mestsilo’s, buffersystemen, kelders, putten en casco’s) en vloeistofdichte voorzieningen (was- en tankplaatsen, slibbuffers, afscheiders). Naast prefab beton bieden wij de mogelijkheid van in het werk gestort. Fabiton is leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten en biedt u de mogelijkheid van realisatie met eigen bouwteams.
Mest en Afvalwater (Agro en Pomptechniek)
Met 30 jaar ervaring in de mest-, pomp- en watertechniek biedt Fabiton tevens duurzame oplossingen voor de verwerking en opslag van mest en afvalwater. Wij koppelen uitstekende service aan een kwalitatief sterk en betrouwbaar assortiment. Ons bedrijf importeert en distribueert o.a. mixers, versnijders, shredders, separatoren (scheiders), instrooisystemen en pompen met topmerken als o.a. SUMA, UTS en NETZSCH. We denken graag mee met uw adviseur en/of architect bij de uitwerking van bijvoorbeeld een kelder- en puttenplan.
Van producten tot en met realisatie, service en onderhoud
Door de combinatie van disciplines zijn wij in staat een totaaloplossing te bieden. Van planopzet tot en met uitvoering en realisatie, van producten tot en met ondersteuning bij complexe, innovatieve vraagstukken ten aanzien van afvalwaterbehandeling en mestverwerking (organische en industriële vloeistoffen), van reparatie tot en met service en onderhoud, klanten kunnen rekenen op deskundig advies en krachtige ondersteuning. We zijn actief in de sectoren bouw, gww, infra, civiel, landbouw en industrie.
Kwaliteit
Onze producten, ervaring en aanpak bieden u kwaliteit in alle opzichten. Wij zijn in staat alternatieven aan te dragen als het gaat om ontwerp, producten en/of uitvoermethodes, met het oog op kwaliteit, functionaliteit, kostenbeheersing en het verkrijgen van een beter eindresultaat.
Onze doelstelling
Per werk en situatie afhankelijk, de meest optimale oplossing aanreiken voor bouw-, mest- en afvalwatervraagstukken. Fabiton streeft naar een praktische aanpak en het aanreiken van een oplossing die de klant past! Kortom, het werk van opdrachtgevers makkelijker maken, zorgdragen voor tevreden klanten en een solide eindresultaat.