Mestmixers

De SUMA mestmixer onderscheiden zich in kwaliteit, echt top! Een zeer breed assortiment mestmixers is leverbaar (aftakas en/of electrisch aangedreven: bijzondere is dat ze later nog om te bouwen zijn m.b.t. aandrijving). Onze mixers zijn toe te passen in mestkelders en/of alle uitvoeringen bovengrondse mestopslagsystemen. Fabiton is importeur van SUMA in Nederland.

of neem vrijblijvend contact op:

  info@fabiton.nl     |      Bel mij terug!     |      (+31) 058 800 1980

Mestmixer Z3

Onze SUMA mixer Z3 wordt gekenmerkt door gebruiksgemak. Hoge capaciteit door propellers tot 66 cm. Dankzij de unieke lagering is ook werken op 1000 omw/min mogelijk. Door de unieke bouw is onderhoud gebruiksvriendelijk.

Mestmixer Z4

Bij deze mestmixer heeft u dezelfde voordelen als bij de Z3. Deze mixer is zwaarder uitgevoerd voor hogere vermogens en langere lengtes van de mixers.

Mestmixer MZR

Deze elektrische mixer is robuust uitgevoerd. Onderhoudsvriendelijk dankzij overbrenging via een tandwielkast. De elektrische mestmixer van SUMA is uitgevoerd met een iets grotere propeller van Ø66 cm (identiek qua grootte als van een tractor aangedreven propeller). Doordat het toerental van de motor iets is gereduceerd, kan deze grote propeller geplaatst worden. Bijkomend voordeel: wanneer deze mixer met een tractor wordt aangedreven, wordt eenzelfde capaciteit behaald als met een standaard mixer die door een tractor wordt aangedreven.

Al meer dan 30 jaar ervaring in mesttechniek!

Download

Download hier de folder van SUMA Mestmixers.

Heeft u vragen over deze producten?

Gerelateerde projecten